Home Your Account FAQ Topics Content Submit News Top 10
  Login/Create an Account    

Menu

Amiga600_FPGA.gif Amiga FPGA Accelerator
· Introduction
· Pictures
· Voltage Level Translation
· Sharing ideas
· Who helped?New content !
· Apollo-team chat

Amiga600_FPGA.gif Vampire 600 V1
tree-L2.gif About
tree-T.gif Schematics
tree-T.gif Core
tree-L.gif Soldering
· Terms of service
· Ordering
· Core upload
· Vampire 600 map
· All News

Amiga600_FPGA.gif Vampire 600 V2

Amiga600_FPGA.gif Vampire 1200
· All News

Amiga_Ball.gif Amiga Talk Talk
· Amiga 1200 Coldfire
· Talk regarding A608
· Amiga PPC

icon_members.gif Amiga Repair
· Amiga 600 restoration
· Mouse repair
· Cold solder joint
· Amiga 600 repair
· Keyboard repair

favoritos.gif Amiga Tutorials
· Install WB from WinUAE
· Play HAM Video

som_themes.gif Amiga Testings
· Amiga 600 plays video
icon_community.gif Forum
nuke.gif Downloads
home.gif Web Hosting
som_downloads.gif Web links

Info

Only registered users can shout. Please login or create an account.

Vampire 600 V1: Core started - STABLE
Posted on Wednesday, May 09 2012 @ 14:08:07 CDT by majsta

After reparation of accelerator board for past two days I have done number of testings and changes in hardware design. Yesterday i discovered that clk signal from A600 board is not stable because ALVT devices had problems with GND and solved that. Also there was problems with PLCC-68 socket and address bus was not detected by the ALVT devices. Anyhow to realize those problems I had to write MC68K_probe tool in VHDL to test accelerator and signals from original CPU. After solving those problems I have working TG68 core on Accelerator board but there are lot of things to be done to get this working. First of all I need to disable original CPU to see that everything is fine with Accelerator. I know that I must take BR signal low but there are more signals that need to be handled to take over the bus from original CPU.


Sponsored links

Related Links
· More about Amiga FPGA accelerator
· News by majsta


Most read story about Amiga FPGA accelerator:
HDMI test 1


Article Rating
Average Score: 0
Votes: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad



Options

 Printer Friendly Page  Printer Friendly Page

 Send to a Friend  Send to a Friend


Sorry, Comments are not available for this article.
Web site powered by PHP-Nuke

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.131 Seconds