Home Your Account FAQ Topics Content Submit News Top 10
  Login/Create an Account    

Menu

Amiga600_FPGA.gif Amiga FPGA Accelerator
· Introduction
· Pictures
· Voltage Level Translation
· Sharing ideas
· Who helped?New content !
· Apollo-team chat

Amiga600_FPGA.gif Vampire 600 V1
tree-L2.gif About
tree-T.gif Schematics
tree-T.gif Core
tree-L.gif Soldering
· Terms of service
· Ordering
· Core upload
· Vampire 600 map
· All News

Amiga600_FPGA.gif Vampire 600 V2

Amiga600_FPGA.gif Vampire 1200
· All News

Amiga_Ball.gif Amiga Talk Talk
· Amiga 1200 Coldfire
· Talk regarding A608
· Amiga PPC

icon_members.gif Amiga Repair
· Amiga 600 restoration
· Mouse repair
· Cold solder joint
· Amiga 600 repair
· Keyboard repair

favoritos.gif Amiga Tutorials
· Install WB from WinUAE
· Play HAM Video

som_themes.gif Amiga Testings
· Amiga 600 plays video
icon_community.gif Forum
nuke.gif Downloads
home.gif Web Hosting
som_downloads.gif Web links

Info

Only registered users can shout. Please login or create an account.

Vampire 600 V1: Again failure
Posted on Monday, April 30 2012 @ 18:13:28 CDT by majsta

Again I destroyed another Accelerator board. In the process of using 7.09Mhz clock from Amiga board I was making some simple changes on the board and after that Cyclone was dead. Why? I just don't have explanation to this because I haven't done anything wrong here. Maybe static electricity or maybe that i didn't used Schottky diodes for protection but they are not used in most of the designs I have seen regarding to dev boards based on Cyclone devices. But in some devices they are used for Combining JTAG and AS Configuration Schemes but as I use only JTAG for testing without any Serial Configuration Device this also doesn't make any sense. So in this case there was no problems with overheating, short circuits and anything that i could done to destroy this device but again this stupid message:
!Error: JTAG chain problem detected
!Error: No device detected

Tomorrow I ll try to repair this board or use another Cyclone FPGA. Last one that I have!


Sponsored links

Related Links
· More about Amiga FPGA accelerator
· News by majsta


Most read story about Amiga FPGA accelerator:
HDMI test 1


Article Rating
Average Score: 4
Votes: 1


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad



Options

 Printer Friendly Page  Printer Friendly Page

 Send to a Friend  Send to a Friend


Sorry, Comments are not available for this article.
Web site powered by PHP-Nuke

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.135 Seconds